LOADING

Newbornshoot Fiene Spaarndam

Op 22 maart jl. werd Fiene geboren! De moeder van Fiene stelde mij direct op de hoogte dat Fiene eerst even een aantal dagen in het ziekenhuis moest verblijven omdat ze veel moeite had met drinken. Natuurlijk houd ik ook rekening met dit soort onverwachte omstandigheden. De newbornshoot van Fiene was op voorhand gereserveerd. Bij het reserveren van een plekje ben je sowieso gegarandeerd van een newbornshoot, ook al loopt het soms niet zoals gepland. Gelukkig mocht Fiene na een aantal dagen lekker naar huis.

Wat een prachtig meisje met een werkelijk schitterende bos haar! Toen ik aankwam was Fiene nog wakker. Snel nog even wat foto’s maken, voordat ze haar ogen dicht zou doen. Daarna mocht ik haar lekker in slaap wiegen. Heerlijk over haar bolletje aaien met die prachtige bos zachte haartjes!

Tijdens een newbornshoot gaat de temperatuur in huis omhoog om ervoor te zorgen dat de baby het niet koud heeft. Al hoewel baby’s dit natuurlijk heerlijk vinden, kunnen ouders hier vaak minder goed tegen. De vader van Fiene moest dus heel dringend boodschappen doen (-: Ik kan het hem moeilijk kwalijk nemen want de warmte went voor mij ook nooit!

Fiene heeft in elk geval heerlijk geslapen en wat een mooie sessie is dit geworden!

newborn Fiene

Newborn Fiene newborn Fiene

newborn Fiene newborn Fiene _DSC0919

LEAVE A REPLY

error: Content is protected !!