LOADING

10 Redenen om voor Puur Kinderfotografie te kiezen!

  1. Sinds 2012 werk ik als fulltime professioneel fotograaf. Ik weet dan ook wat ik doe. Niet geheel onbelangrijk als je werkt met zo een kwetsbare groep als pasgeboren baby’s! 
  2. Ik weet wat ik doe! Niet alleen door mijn omgang met baby’s/kinderen maar ook op het gebied van licht. Licht is het allerbelangrijkste en maakt uiteindelijk een foto en het is niet de styling die een foto zou moeten redden!
  3. Ik fotografeer niet van alles en nog wat, maar ik ben gespecialiseerd in newborn, baby en kinderfotografie.
  4. Door mijn jarenlange ervaring kan ik kinderen van alle leeftijden eenvoudig op hun gemak stellen. Ik leg kinderen dan ook graag op een echte en pure manier vast in plaats van geforceerde lachjes.
  5. Kinderen kun je vaak niet sturen. Gelukkig heb ik engelengeduld!
  6. Ik heb geen haast! Ik stop pas met fotograferen als ik zelf 100 % tevreden ben over het resultaat.
  7. Je kunt dan ook te allen tijde verwachten dat jouw foto’s qua stijl gelijk worden aan de foto’s welke je op mijn website ziet staan. Zo kom je dus niet voor vreemde verrassingen te staan.
  8. Mijn stijl kenmerkt zich door pure en tijdloze foto’s. Baby’s en kinderen hebben toch geen opsmuk nodig? Op mijn foto’s trekt het kind direct de aandacht in plaats van accessoires.
  9. Ik houd van persoonlijk contact. Niet alleen voor en tijdens een fotoshoot maar ook na de shoot. Na een fotoshoot word je namelijk uitgenodigd in de studio voor een persoonlijke bestelsessie en adviseer ik je graag.
  10. Foto’s leggen een moment vast, een moment die je niet meer over kunt doen. Een periode in je leven die misschien maar 1 keer voorkomt. Foto’s brengen zelfs na 10 jaar nog een glimlach op je gezicht want daaraan zitten herinneringen gekleefd. Daarom is het heel belangrijk om voor een professionele fotograaf te kiezen zodat je zeker weet dat jouw bijzondere moment kundig wordt vastgelegd!
error: Content is protected !!