LOADING

Het is eerste levensjaar van een baby is heel bijzonder! Het eerste lachje, de eerste tandjes, voor het eerst zelfstandig zitten, voor het eerst staan en natuurlijk voor het eerst lopen zijn zulke waardevolle momenten. Graag leg ik deze mooie periode op een unieke manier voor je vast in een blijvende herinnering. Mijn stijl kenmerkt zich door pure, lichte en tijdloze foto's.

De sessie

Baby's fotografeer ik in mijn studio te Assendelft, bij voorkeur in de periode 4 tot 12 maanden oud. Een babysessie duurt ongeveer 1 uur. De baby zal zo puur mogelijk gefotografeerd worden zodat de aandacht echt gaat naar het gezichtje en de ogen. 

Je hoeft zelf nergens voor te zorgen, alle benodigde spullen en accessoires zijn aanwezig in de studio!

Na de sessie

Na 14 dagen maken we een afspraak in mijn studio te Assendelft voor een persoonlijke bestelsessie. De door mij zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s worden dan als slideshow op groot scherm gepresenteerd. Vervolgens zullen we de beelden een voor een bekijken. Jullie kunnen dan - in alle rust - een keuze maken uit de digitale beelden.

Tevens kun je in mijn studio diverse fine art wandproducten bekijken. Ik geef je natuurlijk graag advies om te zien welke producten het beste bij jullie inrichting passen.

Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, zal ik een offerte opstellen. Indien jullie akkoord gaan, zal ik de factuur opmaken. Zodra deze voldaan is, zal ik de bestelling in behandeling nemen.

error: Content is protected !!