LOADING

De eerste verjaardag van je kindje een echte mijlpaal! Het is natuurlijk erg leuk om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen door middel van een cake smash fotoshoot! Bij Puur Kinderfotografie boek je niet zomaar een cake smash shoot maar een uitgebreide VIP Cake Smash! 

De sessie

De cakesmash fotoshoot vindt plaats in mijn studio te Assendelft. Ik begin met het maken van pure en tijdloze foto's zoals je deze van Puur Kinderfotografie gewend bent. Vervolgens pakken we uit! Je hoeft zelf nergens voor te zorgen want alles is in de studio aanwezig: slingers, confetti, heliumballonnen, een prachtig taartje van Tammy Taart, etc.etc. Van tevoren hebben we uiteraard contact met betrekking tot de gewenste kleuren van de decoratie, taart etc. Tot slot mag je lekker uitgebreid spetteren in mijn luxe ligbad! 

Na de sessie

Na 14 dagen maken we een afspraak in mijn studio te Assendelft voor een persoonlijke bestelsessie. De door mij zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s worden dan als slideshow op groot scherm gepresenteerd. Vervolgens zullen we de beelden een voor een bekijken. Jullie kunnen dan - in alle rust - een keuze maken uit de digitale beelden.

Tevens kun je in mijn studio diverse fine art wandproducten bekijken. Ik geef je natuurlijk graag advies om te zien welke producten het beste bij jullie inrichting passen.

Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, zal ik een offerte opstellen. Indien jullie akkoord gaan, zal ik de factuur opmaken. Zodra deze voldaan is, zal ik de bestelling in behandeling nemen.


error: Content is protected !!