LOADING

Ik ben Gabriella van der Heijde, de fotograaf achter Puur Kinderfotografie. Allereerst wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Waarschijnlijk ben je wel benieuwd wie er achter de camera schuilgaat....Ik woon samen met mijn vriend, mijn twee kinderen en mijn twee bonuskinderen in Wormer. Fotografie is al jarenlang mijn grote passie. In 2012 besloot ik daarom Puur Kinderfotografie op te richten. Alweer 10 jaar geleden! In die 10 jaar heb ik ontelbaar veel baby's en kinderen vastgelegd en heb ik daarvoor meerdere internationale awards mogen ontvangen. Waarom ik voor de naam Puur Kinderfotografie naam gekozen heb? Ik houd niet van toeters en bellen. Kinderen zijn prachtig en hebben naar mijn mening geen opsmuk nodig! Mijn stijl kun je dan ook het best omschrijven als; puur en tijdloos!

Ik fotografeer newborns, baby’s, kinderen, cakesmashes, zwangerschappen, gezinnen en families. Een baby op een unieke en tijdloze manier op de foto zetten is iets wat ik heel graag doe! Het is voor ouders een prachtig aandenken aan de eerste dagen samen. De eerste levensdagen zijn zo bijzonder en zo snel voorbij! Ook kinderen op een pure manier vastleggen is soms een enorme uitdaging….maar deze ga ik graag aan! Geen geforceerde lachjes maar foto’s waarbij de persoonlijkheid van het kind mooi wordt vastgelegd. Gezinnen vastleggen vind ik ook nog steeds heel bijzonder om te mogen doen. Vraag je maar eens af...hoe vaak staat jouw complete gezin op de foto? En dan bedoel ik niet een slechte selfie maar een foto waarop jullie allemaal op je mooist zijn! Ik doe het met liefde!

Als moeder weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om de mooiste momenten van je kind vast te leggen en te bewaren voor de toekomst! 

Hopelijk tot snel!

Liefs, 

Gabriella 


error: Content is protected !!