LOADING

Ik ben Gabriella van der Heijde, de fotograaf achter Puur Kinderfotografie! Ik woon samen met mijn twee kinderen in Krommenie. Mijn fotostudio bevindt zich in Assendelft.

Fotografie is al jarenlang mijn grote passie. Het is zo leuk om momenten vast te leggen in een blijvende herinnering. In 2012 besloot ik om Puur Kinderfotografie op te richten. Waarom ik voor deze naam gekozen heb? Ik houd niet van toeters en bellen. Kinderen zijn prachtig en hebben naar mijn mening geen opsmuk nodig! Mijn stijl kun je dan ook het best omschrijven als; puur en tijdloos!

Ik fotografeer newborns, baby’s, kinderen, cakesmashes, zwangerschappen, gezinnen en families. 

Een baby op een unieke en tijdloze manier op de foto zetten is iets wat ik heel graag doe! Het is voor ouders een prachtig aandenken aan de eerste dagen samen. De eerste levensdagen zijn zo bijzonder en zo snel voorbij!

Ook kinderen op een echte en pure manier vastleggen is soms een enorme uitdaging….maar deze ga ik graag aan! Geen geforceerde lachjes maar foto’s waarbij de persoonlijkheid van het kind mooi wordt vastgelegd.

Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om de mooiste momenten van je kind vast te leggen en te bewaren voor de toekomst!


error: Content is protected !!