LOADING

De eerste levensdagen van een baby zijn heel bijzonder en zo snel voorbij! Graag leg ik deze mooie periode op een unieke manier voor je vast in een blijvende herinnering. Indien je een newborn fotograaf zoekt, dan nodig ik je graag uit mijn portfolio te bekijken. Mijn stijl kenmerkt zich door pure, lichte en tijdloze foto's. Ik heb ruim 8 jaar ervaring en ik ben dan ook specialist op het gebied van newborn fotografie. Jullie baby is in goede handen bij Puur Kinderfotografie! Een newbornshoot moet een fijne en relaxte ervaring zijn. Ik laat mij leiden door jullie baby. 

Geposeerde newbornshoot in de studio

Pasgeboren baby's fotografeer ik vanaf dag 8 tot ongeveer dag 30. Wanneer de newbornshoot precies plaatsvindt is natuurlijk afhankelijk van het feit hoe jij je voelt en wanneer jij hieraan toe bent. Een newbornshoot duurt ongeveer 3 uur. De veiligheid van jouw baby staat bij Puur Kinderfotografie voorop! Ik heb jarenlange ervaring, inmiddels honderden baby's gefotografeerd en hiervoor diverse workshops newbornfotografie gevolgd. Ik zal te allen tijde de baby goed in de gaten houden. Ik neem ruim de tijd om te fotograferen. Tussendoor een voeding of een schone luier is natuurlijk geen probleem. Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik je om al tijdens je zwangerschap een afspraak voor een newbornshoot vast te leggen. De definitieve datum wordt uiteraard gepland na de bevalling. Voor een indruk van mijn werk kun je mijn portfolio 'geposeerde newbornshoot' bekijken. 

Lifestyle newbornshoot in de studio 

Ik fotografeer baby's vanaf dag 8 tot 1 jaar. Een lifestyle fotoshoot in de studio duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. De baby hoeft bij deze lifestyle fotoshoot niet per se te slapen. Deze shoot is ook met kleine broertjes/zusjes een uitkomst doordat zij niet hoeven te poseren. Een relaxte newbornshoot dus! Met het gezin op de foto maakt deze sessie echt compleet. Voor een indruk van mijn werk kun je mijn portfolio 'lifestyle newbornshoot in de studio' bekijken. 

error: Content is protected !!