LOADING

Een zwangerschap is een bijzondere en unieke periode in je leven. Als fotograaf is het mijn doel om mooie en tijdloze beelden te maken welke voor altijd een dierbare herinnering zullen zijn.

De sessie

Zwangerschapsfotografie vindt plaats op locatie. Een fotoshoot kan dan ook op het strand, het park of het bos, etc. plaatsvinden! 

Na de sessie

Na 14 dagen maken we een afspraak in mijn studio te Assendelft voor een persoonlijke bestelsessie. De door mij zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s worden dan als slideshow op groot scherm gepresenteerd. Vervolgens zullen we de beelden een voor een bekijken. Jullie kunnen dan - in alle rust - een keuze maken uit de digitale beelden.

Tevens kun je in mijn studio diverse fine art wandproducten bekijken. Ik geef je natuurlijk graag advies om te zien welke producten het beste bij jullie inrichting passen.

Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, zal ik een offerte opstellen. Indien jullie akkoord gaan, zal ik de factuur opmaken. Zodra deze voldaan is, zal ik de bestelling in behandeling nemen.


error: Content is protected !!