LOADING

Newborn fotografie Landsmeer

Drie weken geleden reed ik bepakt en bezakt in mijn auto naar Landsmeer voor de newbornsessie van Déon.

Wat een prachtig ventje!! In beginsel was hij even wakker maar na een voeding, viel hij heel tevreden in slaap.

Zijn grote zus Norah kon eigenlijk niet wachten totdat zij aan de beurt was. ‘Ben ik al? Ben ik al?’ heb ik haar meerdere malen horen vragen. Ik hoor dit natuurlijk wel vaker en ik weet dat het bij kinderen opeens toch ook weer heel anders kan zijn ((-: In mijn vorige blogs heb ik hier al eens over geschreven.

Maar bij Norah was dit echter niet het geval! Als een waar fotomodel heeft ze geposeerd en haar broertje heel trots vastgehouden. Als ik vroeg of we nog wat andere foto’s zouden maken, riep ze direct ja! Zo ontzettend lief voor haar kleine broertje en zelf nog geeneens 4 jaar oud. Kleine Déon vond het allemaal prima en zo hoort het natuurlijk ook tijdens een newbornshoot!

Ik heb genoten van dit prachtige stel! Zodra ik thuis was de foto’s ingeladen en alvast een foto bewerkt als preview voor de ouders. Moeder was ontroerd bij het zien van de foto’s en daar doe ik het voor!

_DSC2159 _DSC2172

_DSC2220

_DSC2217 _DSC2271 _DSC2282

_DSC2348 _DSC2366 _DSC2391

_DSC2432

_DSC2377

 

 

error: Content is protected !!