LOADING

Newborn fotografie in IJmuiden

Het is ook wel eens erg leuk om uit te leggen hoe een foto tot stand is gekomen. Soms is namelijk niets zoals het lijkt. In dit geval de foto’s van newborn Charlie en grote zus Jackie. Foto’s maken van een baby samen met een grote broer of zus is een echte uitdaging. Zeker als broertjes of zusjes de leeftijd van 2 tot 4 jaar oud hebben.

Zo ook Jackie! Jackie is 3 jaar oud. Toen ik arriveerde in IJmuiden en Jackie en haar kleine zusje ontmoette, kon ik niet wachten op ze samen vast te leggen. Toen het moment echter daar was, had Jackie helemaal geen zin om op de foto te gaan. Dikke tranen want ze wilde ECHT NIET. Prima…hoeft niet Jackie, dan ga ik verder met het fotograferen van je zusje. Je kunt kinderen nu eenmaal niet dwingen ((-:

Ondertussen was Jackie aan het spelen en had ze zich verkleed in haar sneeuwwitje jurk. Opeens wilde ze wel op de foto maar dan wel in haar felgekleurde sneeuwwitje verkleedjurk. Moeder probeerde nog om het speciaal klaargelegde jurkje aan te doen maar nee ECHT NIET! Oke, Jackie dan mag je in je sneeuwwitje jurk op de foto maar dan maak ik er wel een rok van goed? Dat mocht gelukkig wel (-: Dekentje erover en met behulp van photoshop heb ik uiteindelijk het glanzende blauw van de ‘rok’ wit gemaakt. Zo klopt het plaatje beter!

Het leuke is wel weer dat ze daarna helemaal de smaak te pakken had en het opeens wel weer heel leuk vond om op de foto te gaan. Als je de foto’s nu ziet, dan zou je echt niet kunnen bedenken dat Jackie er in eerste instantie helemaal geen zin in had. Ook leuk om eens het verhaal achter de foto’s te vertellen!

_DSC1673a

_DSC1686 _DSC1635

_DSC1721 _DSC1741

_DSC1766

LEAVE A REPLY

error: Content is protected !!