LOADING

Kinderfotografie Sam en Lauren

Na alle blogjes over baby’s, eindelijk eens een blogje over kinderfotografie! Na alle dagen regen was het op de zondag dat ik met Sam & Lauren had afgesproken, gelukkig droog! Sam en Lauren heb ik 2 jaar geleden ook gefotografeerd. Het is zo leuk als klanten terugkeren, zodat je ook de groei van de kinderen kunt volgen.

De laatste keer heb ik Sam en Lauren bij hen thuis gefotografeerd. Met zulke knappe kinderen was dat resultaat heel mooi geworden. Nu wilden de ouders iets anders, dus het werd kinderfotografie op locatie! Sam en Lauren vonden dit volgens mij ook een goed idee. Van tevoren waarschuwde hun moeder mij wel dat zij enigszins verlegen waren. Eigenlijk heb ik daar geen seconde iets van gemerkt. Zij hebben heerlijk rondgelopen, rondgekeken en gespeeld natuurlijk! Dat is natuurlijk het voordeel van op locatie fotograferen.

Het leuke van jonge kinderen is dat zij nauwelijks poseren. Foto’s maken terwijl zij lekker spelen. Natuurlijk probeer ik het wel enigszins te sturen. Sam wil jij Lauren een kusje geven? Sam kon niet wachten! Lauren wil namelijk normaal gesproken niet heel graag gezoend worden door haar grote broer. Sam heeft deze kans dus niet laten liggen! Natuurlijk plaats ik meestal op facebook wel een preview van een fotoshoot. Het leuke van een blog is dat ik dan iets meer foto’s kan laten zien. Ze schitteren op ieder plaatje namelijk!

Lieve Sam en Lauren; hope to see you again!

kinderfotografie_Sam_Lauren6 kinderfotografie_Lauren3 kinderfotografie_Lauren4

kinderfotografie_Sam_Lauren kinderfotografie_Sam kinderfotografie_Sam_Lauren1

kinderfotografie_Wormer

kinderfotografie_Lauren2 kinderfotografie_Sam2

kinderfotografie_Sam_Lauren3 kinderfotografie_Sam_Lauren5

kinderfotografie_Sam_Lauren2

kinderfotografie_Sam_Lauren4 kinderfotografie_Sam1 Kinderfotografie_Lauren5

LEAVE A REPLY

error: Content is protected !!