LOADING

Newborn sessie Zeist

Begin mei was ik in Zeist voor de newborn sessie van Evi! Wat een prachtige baby! De bedoeling was ook dat zij met haar grote broer samen op de foto zou gaan. Ik ben gestart met het fotograferen van Evi. Zo kon Luca nog even aan mij wennen. Nergens voor nodig want Luca is totaal niet verlegen en bleef direct bij mij in de buurt. Toen het tijd was om Evi en Luca samen te fotograferen riep Luca direct: nee! Oei!! Desondanks ging hij toch iedere keer weer keurig netjes staan of liggen met zijn kleine zusje. Wat een geluk, want als je werkt met kleine kinderen weet je het maar nooit! Soms is nee ook echt nee.

Als laatste deed ik nog even een pose van Evi op haar buik. Deze pose was eerder niet gelukt omdat de dekens nat waren geworden…ook dat gebeurt vaak tijdens een newborn fotoshoot ((-: Als ik dan mijn shoot mag afsluiten met een perfecte pose en een perfecte lach dan ben ik heel erg blij!

I love my job!

newbornzeist newborn

newbornzeist newborn

newborn1

newbornzeist

 

LEAVE A REPLY

error: Content is protected !!