LOADING

Newborn fotografie Zaandam: Mick

De moeder van Mick had na de bevalling besloten dat zij toch wel heel graag een newborn sessie van haar vierde zoon zou willen doen. Om van een plekje in mijn agenda verzekerd te zijn, worden newbornshoots meestal op voorhand gereserveerd. Zo weet ik dan ook hoeveel baby’s ik in een bepaalde periode kan verwachten.

Aangezien ik -ondanks de reserveringen- ook niet van tevoren weet wanneer baby’s daadwerkelijk geboren gaan worden, bestaat er dus altijd een kans dat ik opeens tussendoor een plekje vrij heb. In het geval van Mick liep mijn planning anders, waardoor deze newborn lastminute sessie mogelijk was!

Toen ik 3 weken geleden op vrijdag naar Zaandam ging voor de newbornsessie van Mick, bleek de moeder van Mick jarig. Extra bijzonder dus! Tijdens deze newbornshoot hebben we dus heerlijk een gebakje gegeten!

Mick heeft nog 3 oudere broers en natuurlijk zou het erg leuk zijn om ook een foto te maken van de 4 jongens samen. Aangezien de jongste van de broers nog geen 2 jaar is, is het altijd maar afwachten of dit ook daadwerkelijk gaat lukken. In dit geval was het echter totaal geen probleem! Vier superlieve kanjers! Kleine Mick heeft heerlijk bij zijn broers geslapen.

_DSC7294 _DSC7073

_DSC7215 _DSC7300

_DSC7046zw _DSC7137

_DSC7059zw

LEAVE A REPLY

error: Content is protected !!