LOADING

Newborn fotografie Zwanenburg: Danny

Een paar weken geleden was ik in Zwanenburg bij newborn Danny. De ouders van Danny hadden namelijk een cadeaubon ontvangen voor een newborn sessie.

Een newbornshoot duurt gemiddeld zo een 3 uur. Vraag je je af waarom een newborn sessie zo lang duurt? Dit komt omdat het niet altijd vanzelfsprekend is dat een baby slaapt en blijft slapen. Ook een voeding of soms voedingen zorgen ervoor dat de tijd snel verstrijkt. Baby’s fotografeer ik meestal zonder luier, dus tel daar ook de nodige ongelukjes bij op ((-: Daarbij heb ik alle geduld en vind ik het ook belangrijk om het natuurlijk ritme van de baby te volgen.

Danny heeft in elk geval een tijdje heerlijk geslapen waarna ik mooie foto’s van dit prachtige jongetje kon maken.

Als je vader hoefsmid is en je moeder paardentrainer dan is een verzoek om foto’s te maken op een paardenzadel natuurlijk helemaal niet vreemd! Danny was echter op dat moment wakker en dan wordt het lastig om een baby in een bepaalde pose te leggen. Ik besloot dan ook Danny in te wikkelen in een wrap. Door het gevoel van geborgenheid sliep Danny uiteindelijk weer!

Bij newborn fotografie staat de veiligheid van de baby bij Puur Kinderfotografie voorop. Danny heeft uiteraard geen enkel moment alleen op het zadel gelegen, maar is continue vastgehouden door vader. Met behulp van een photoshop is dit dan ook een mooi plaatje geworden!

Puur Kinderfotografie levert allerlei kwaliteitsproducten. Wat heb je aan digitale foto’s als deze alleen maar op je computer staan? Indien je investeert in een newbornshoot dan wil je een mooie foto toch ook afgedrukt hebben op de manier zoals deze bedoeld is?

De ouders van Danny hebben twee foto’s gekozen om te laten uitvergroten op canvas. Deze hangen inmiddels aan de muur!

_DSC4938  _DSC5053ab

_DSC5125aa _DSC5043aab

_DSC5034aa _DSC4945zw

 

LEAVE A REPLY

error: Content is protected !!