LOADING

newborn fotoshoot Vlaardingen

Eind vorig jaar werd ik gebeld door een aanstaande vader. Hij wilde alvast een plekje reserveren voor een newborn fotoshoot. Dit zou een mooi kerstcadeautje zijn voor zijn vriendin. Dat is natuurlijk geen probleem en ik vroeg of hij de cadeaubon bij mij wilde ophalen of dat het beter was om de cadeaubon te versturen. Het bleek dat dit gezin in Vlaardingen woont en het is ruim een uur rijden naar Assendelft. Versturen was in dit geval dus handiger. Ik heb hem gevraagd of hij niet liever een newborn fotograaf zou willen in de buurt van zijn woonplaats. Hij had mijn naam echter via via doorgekregen en wilde het liefst dat ik te zijner tijd naar Vlaardingen zou komen. Nu is het zo dat ik weliswaar in Assendelft woonachtig ben, maar dat ik eigenlijk klanten heb in geheel Noord-Holland. Dit komt natuurlijk mede door het feit dat ik bij mijn klanten thuis kom. Oke…..Vlaardingen is weliswaar wat verder maar ach waarom niet!

Begin maart was het dan zo ver: Liv werd geboren! Zo een 2 weken later werd het dus tijd voor de newborn fotoshoot! Op zondag reisde ik af naar Vlaardingen. Een zondag leek mij wel zo handig aangezien ik dan waarschijnlijk ook geen last zou hebben van files. Mijn navigatie gaf 60 minuten reistijd aan dus dat is prima te doen. Natuurlijk check ik dan niet even van tevoren de website van A naar Beter ))-: De A4 bleek vlak voor mijn afrit afgesloten te zijn en mijn navigatie was helemaal van slag. Tja….als de navigatie van slag is dan ben ik zelf ook van slag. Enfin, het duurde 1 uur en 45 minuten voordat ik uiteindelijk in Vlaardingen aan kwam.

Kleine Liv was de rit echter meer dan waard: wat een prachtige baby!! Ze heeft heerlijk getukt. Ook op de koffer van papa en mama sliep zij rustig verder! Ik denk dat deze koffer lang bewaard zal blijven, als aandenken aan deze newborn fotoshoot.

Tenslotte is Liv nog even met haar ouders op de foto geweest wat zij ook prima vond. Heerlijk glimlachen in de armen van haar moeder (-:

 

_DSC8969abcde _DSC9022a

_DSC8899a _DSC8988ab

_DSC9063

 

 

LEAVE A REPLY

error: Content is protected !!