LOADING

Kinderverjaardag tijdens Corona Crisis

Tijdens de eerste 3 maanden van de Corona Crisis heb ik niet kunnen fotograferen. Om een geposeerde newbornshoot te kunnen doen is het onmogelijk om 1,5m afstand van de baby te houden. Gelukkig kan ik inmiddels ook gewoon weer newbornshoot doen maar in die 3 maanden had veel tijd over om na te denken wat ik wel zou kunnen doen!

Mijn zoontje is in mei jarig en ik wist al dat veel visite niet mogelijk zou zijn, geen kinderfeestje, geen traktatie op school….Best sneu als je als kind in deze tijd jarig bent. Daardoor besloot ik voor alle leeftijden luxe birthday fotoshoots en birthday minishoots te organiseren in de studie. Gezellige verjaardagsmuziek, confetti blazen, een lekker taartje en met een traktatie naar huis. Het was een hele gezellige dag en de kinderen hebben genoten!

Tess kwam in de studio voor de Birthday Fotoshoot Deluxe
error: Content is protected !!