LOADING

Kinderen op een echte en pure manier vastleggen is ontzettend leuk om te doen! Geen geforceerde lachjes maar foto's waarbij de persoonlijkheid van het kind mooi wordt vastgelegd. Soms is dit een uitdaging omdat ieder kind weer anders is. Ik neem in elk geval ruim de tijd om het kind zich op het gemak te laten voelen.

De sessie

Kinderfotografie vindt plaats in mijn studio te Assendelft door middel van diverse achtergronden. Natuurlijk is het ook mogelijk om op locatie te fotograferen. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk! Voor veel kinderen is niets leuker dan er lekker op uitgaan. Een fotoshoot kan dus ook op het strand, het park of het bos, etc. plaatsvinden.

Na de sessie

Na 14 dagen maken we een afspraak in mijn studio te Assendelft voor een persoonlijke bestelsessie. De door mij zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s worden dan als slideshow op groot scherm gepresenteerd. Vervolgens zullen we de beelden een voor een bekijken. Jullie kunnen dan - in alle rust - een keuze maken uit de digitale beelden.

Tevens kun je in mijn studio diverse fine art wandproducten bekijken. Ik geef je natuurlijk graag advies om te zien welke producten het beste bij jullie inrichting passen.

Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, zal ik een offerte opstellen. Indien jullie akkoord gaan, zal ik de factuur opmaken. Zodra deze voldaan is, zal ik de bestelling in behandeling nemen.


error: Content is protected !!