LOADING

De eerste levensdagen van een baby zijn heel bijzonder! Graag leg ik deze mooie periode op een unieke manier voor je vast in een blijvende herinnering. Indien je een newborn fotograaf zoekt, dan nodig ik je graag uit mijn portfolio te bekijken. Mijn stijl kenmerkt zich door pure, lichte en tijdloze foto's.

De sessie

Pasgeboren baby's fotografeer ik bij je thuis of in mijn studio te Assendelft tussen dag 8 en dag 18. Een newbornshoot duurt ongeveer 3 tot 4 uur. De veiligheid van jouw baby staat bij Puur Kinderfotografie voorop! Ik heb jarenlange ervaring, inmiddels honderden baby's gefotografeerd en hiervoor diverse workshops newbornfotografie gevolgd. Ik zal te allen tijde de baby goed in de gaten houden. De sessie vindt in alle rust plaats en ik neem ruim de tijd om te fotograferen. Tussendoor een voeding of een schone luier is natuurlijk geen probleem. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen, alle benodigde spullen zijn aanwezig in de studio of neem ik mee (dekens, mutsjes, wraps e.d.)!

Studio of thuis?

Natuurlijk is het fijn om lekker in je eigen omgeving te blijven! Ik fotografeer op locatie met behulp van daglicht. Dit moet wel in voldoende mate aanwezig zijn. Een groot raam, schuifpui of openslaande deuren is meestal voldoende. Licht is uiteindelijk wel het belangrijkste voor mooiste foto's! Twijfel je over de lichtsituatie? Je kunt mij hierover een bericht sturen. Indien je verzekerd wilt zijn van de perfecte lichtomstandigheden dan adviseer ik je naar mijn studio te komen. 

Afspraak plannen

Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik je om al tijdens je zwangerschap een afspraak voor een newbornshoot vast te leggen. Hiermee is er een plekje voor jou gereserveerd. De definitieve datum wordt uiteraard gepland na de bevalling.

Na de sessie

Na 14 dagen maken we een afspraak in mijn studio te Assendelft voor een persoonlijke bestelsessie. De door mij zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s worden dan als slideshow op groot scherm gepresenteerd. Vervolgens zullen we de beelden een voor een bekijken. Jullie kunnen dan - in alle rust - een keuze maken uit de digitale beelden.

Tevens kun je in mijn studio diverse fine art wandproducten bekijken. Ik geef je natuurlijk graag advies om te zien welke producten het beste bij jullie inrichting passen. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, zal ik een offerte opstellen. Indien jullie akkoord gaan, zal ik de factuur opmaken. Zodra deze voldaan is, zal ik de bestelling in behandeling nemen.

error: Content is protected !!