LOADING

Foto's leggen een moment vast, een moment die je niet meer over kunt doen. Een periode in je leven die misschien maar een keer voorkomt. Foto's brengen zelfs na 10 jaar nog een glimlach op je gezicht want daaraan zitten herinneringen gekleefd. Het leven kan soms zo maar voorbij zijn en alles wat je dan nog hebt zijn foto's en herinneringen. Investeer in het vastleggen van je toekomstige herinneringen door middel van het fotografie, het is de moeite waard!

Bij alle fotoshoots lever ik de hoge resolutie foto's digitaal aan. Hiermee staat het je vrij om de foto's te laten afdrukken bij de diverse afdrukcentrales. Wil je echter verzekerd zijn van een kwaliteitsproduct, dan adviseer ik je een van de diverse vakproducten bij Puur Kinderfotografie te bestellen.

Newborn fotografie geposeerd 

Een reportage van jouw pasgeboren baby vindt plaats tussen de 8e en de 21e dag na de geboorte. De reportage is in mijn studio in Assendelft en zal ongeveer 3 uur duren. De veiligheid van jouw baby staat bij Puur Kinderfotografie voorop! Ik heb jarenlange ervaring, inmiddels honderden baby's gefotografeerd en hiervoor diverse workshops newbornfotografie gevolgd. Ik zal te allen tijde de baby goed in de gaten houden. Ik neem ruim de tijd om te fotograferen. Tussendoor een voeding of een schone luier is natuurlijk geen probleem. Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik je om al tijdens je zwangerschap een afspraak voor een newbornshoot vast te leggen. De definitieve datum wordt uiteraard gepland na de bevalling. Voor een indruk van mijn werk kun je mijn portfolio 'geposeerde newbornshoot' bekijken. 

De opnamekosten van een geposeerde newbornshoot bedraagt € 215,00. Voor broertjes/zusjes komt er € 15,00 p.p. aan opnamekosten bij. Dit is inclusief 3 digitale professioneel bewerkte hoge resolutie foto's. Ik zal een selectie maken van ongeveer 18 a 20 foto's. Uit deze selectie kun je je 3 mooiste foto's kiezen. Natuurlijk is het mogelijk om meer dan 3 digitale foto's af te nemen. Je kunt hiervoor kiezen uit pakket basic, luxe of deluxe. Zie hieronder voor de kosten hiervan.

Newborn fotografie lifestyle

Een reportage van jouw baby vindt plaats vanaf dag 8 totdat de baby uiterlijk 1 jaar oud is. De reportage is in mijn studio te Assendelft en zal ongeveer 90 minuten duren.De baby hoeft bij deze lifestyle fotoshoot niet per se te slapen. Deze shoot is ook met kleine broertjes/zusjes een uitkomst doordat zij niet hoeven te poseren. Een relaxte newbornshoot dus! Met het gezin op de foto maakt deze sessie echt compleet. Voor een indruk van mijn werk kun je mijn portfolio 'lifestyle newbornshoot in de studio' bekijken. 

De opnamekosten van een lifestyle newbornshoot bedraagt € 175,00. Dit bedrag is inclusief foto's met broertjes/zusjes, gezinsfoto's en inclusief 3 digitale professioneel bewerkte hoge resolutie foto's. Ik zal een selectie maken van ongeveer 18 a 20 foto's. Uit deze selectie kun je je 3 mooiste foto's kiezen. Natuurlijk is het mogelijk om meer dan 3 digitale foto's af te nemen. Je kunt hiervoor kiezen uit pakket basic, luxe of deluxe. Zie hieronder voor de kosten hiervan.

Baby en kinderfotografie

Een reportage van jouw baby en/of kind(eren) vindt plaats in mijn studio. Een fotoshoot zal ongeveer 60 minuten duren. De kosten van een reportage bedraagt € 145,00. Broertjes/zusjes zijn van harte welkom en hiervoor komen er geen extra kosten bij. Deze prijs is ook inclusief 3 digitale hoge resolutie foto's. Ik zal een selectie maken van ongeveer 18 a 20 foto's. Uit deze selectie kun je je keuze maken. Natuurlijk is het mogelijk om meer dan 3 digitale foto's af te nemen. Je kunt hiervoor kiezen uit pakket basic, luxe of deluxe. Zie hieronder voor de kosten hiervan.

Birthday Fotoshoot

Of jouw kind nu 1 jaar of 16 jaar wordt; het blijft een speciale gebeurtenis! Ik maak graag samen met de jarige een feestje in de studio! Een setting, ballonnenslinger en taartje naar wens. We beginnen met het maken van pure en tijdloze foto's in de stijl van Puur Kinderfotografie. Daarna wordt alles versierd en maken we feestelijke foto's. En natuurlijk zorg ik ervoor dat de jarige niet met lege handen naar huis gaat! Een reportage van de jarige vindt plaats in mijn studio. Een fotoshoot zal ongeveer 60 a 90 minuten duren. De kosten van een reportage bedraagt € 165,00. Deze prijs is ook inclusief 3 digitale hoge resolutie foto's en exclusief eventuele reiskostenvergoeding a  € 0,45 per kilometer. Ik zal een selectie maken van ongeveer 18 a 20 foto's. Uit deze selectie kun je je keuze maken. Natuurlijk is het mogelijk om meer dan 3 digitale foto's af te nemen. Je kunt hiervoor kiezen uit pakket basic, luxe of deluxe. Zie hieronder voor de kosten hiervan.

Aanbieding: de maand juni en juli is de birthday fotoshoot in de aanbieding: € 145,00 in plaats van € 165,00! 

Baby en kinderfotografie op locatie

Een reportage van jouw baby en/of kind vindt plaats op een locatie (bijvoorbeeld strand/duinen/park/bos). Een fotoshoot zal ongeveer 60 a 90 minuten duren. De kosten van een reportage op locatie bedraagt € 175,00. Broertjes/zusjes zijn van harte welkom en hiervoor komen er geen extra kosten bij. Deze prijs is ook inclusief 3 digitale hoge resolutie foto's en exclusief eventuele reiskostenvergoeding a  € 0,45 per kilometer. Ik zal een selectie maken van ongeveer 18 a 20 foto's. Uit deze selectie kun je je keuze maken. Natuurlijk is het mogelijk om meer dan 3 digitale foto's af te nemen. Je kunt hiervoor kiezen uit pakket basic, luxe of deluxe. Zie hieronder voor de kosten hiervan.

Cake Smash fotografie

Een reportage van jouw kind vindt plaats in mijn studio. Een fotoshoot zal ongeveer 60 a 90 minuten duren. We beginnen de sessie met tijdloze foto's, vervolgens de cakesmash en tot slot de baddersessie. De kosten van een reportage van een kind bedragen € 165,00. Broertjes/zusjes zijn van harte welkom en hiervoor komen er geen extra kosten bij. De prijs is ook inclusief taartje, versiering en inclusief 3 digitale hoge resolutie foto's. Ik zal een selectie maken van ongeveer 18 a 20 foto's. Uit deze selectie kun je je keuze maken. Natuurlijk is het mogelijk om meer dan 3 digitale foto's af te nemen. Je kunt hiervoor kiezen uit pakket basic, luxe of deluxe. Zie hieronder voor de kosten hiervan.

Aanbieding: de maand juni en juli is de cakesmash fotoshoot in de aanbieding: € 145,00 in plaats van € 165,00! 

Zwangerschapsfotografie

Een zwangerschapsreportage vindt plaats op locatie (bijvoorbeeld strand, duinen, park, bos). De fotoshoot zal ongeveer 60 a 90 minuten duren. De kosten van een reportage bedragen € 175,00. Alle gezinsleden zijn welkom en hiervoor komen er geen extra kosten bij. Deze prijs is inclusief 3 digitale hoge resolutie foto's en exclusief eventuele reiskostenvergoeding a € 0,45 per kilometer. Ik zal een selectie maken van ongeveer 18 a 20 foto's. Uit deze selectie kun je je keuze maken. Natuurlijk is het mogelijk om meer dan 3 digitale foto's af te nemen. Je kunt hiervoor kiezen uit pakket basic, luxe of deluxe. Zie hieronder voor de kosten hiervan.

Bij het boeken van een zwangerschapsshoot in combinatie met een newbornshoot ontvang je € 25,00 korting over de opnamekosten van de zwangerschapsshoot. 

Indien je meer dan 3 digitale foto's wilt ontvangen dan kun je kiezen uit de onderstaande pakketten:

Pakket Basic

5 digitale professioneel bewerkte hoge resolutie foto's extra via wetransfer: € 125,00 (totaal 8 digitale foto's)

Pakket Luxe

10 digitale professioneel bewerkte hoge resolutie foto's extra op USB: € 175,00 + 3 vakafdrukken 13x18 + 1 vakafdruk van 20x30 (totaal 13 digitale foto's)

Pakket Deluxe

15 digitale professioneel bewerkte hoge resolutie foto's extra op luxe USB: € 225,00 + 3 vakafdrukken 13x18 + 2 vakafdrukken 20x30 (totaal 18 a 20 digitale foto's)

Extra mogelijkheden

  • Een losse digitale foto kost € 19,95 en is alleen mogelijk bij afname van een van de bovenstaande pakketten.

Reistijdvergoeding

Indien de reiskilometers meer dan 120 km v.v. bedragen, zal er naast de reiskostenvergoeding ook een reistijdvergoeding in rekening worden gebracht. 

Prijzen geldig voor boekingen vanaf 1 juni 2020

CORONA UPDATE:

Uiteraard worden alle maatregelen van het RVIM toegepast tijdens een fotoshoot. Bij het boeken van een fotoshoot zal een lijst worden verstuurd met maatregelen welke Puur Kinderfotografie neemt ter voorkoming van verspreiding van het virus. 


Investeer in het vastleggen van je toekomstige herinneringen door middel van fotografie,

het is de moeite waard!

error: Content is protected !!